Confienta
Karttjänst

Du kan gå direkt till karttjänsten

Logga in

Confientas tjänst inkluderar en inhemsk kartprogramvara. Kartprogramvaran är en modern molntjänst, så den är omedelbart tillgänglig för dig och kräver bara en internetbrowser och en nätverksanslutning. I karttjänsten kan du till exempel spåra platsen för spårarens användare, ändra nödnummer och ställa in ett säkerhetsområde för användaren. Kunder får inloggningsuppgifter för karttjänsten med sin beställning.

 • Användarvänlig
  Tjänstgränssnittet har strömlinjeformats och bakgrundsprocesser automatiserats, vilket gör karttjänsten lätt att lära sig för alla.
 • Spårning
  Platsen för spårarens användare är synlig i karttjänsten, och deras rutt ritas som en linje på kartan. Spåraren uppdaterar automatiskt sin platsinformation till karttjänsten. Det är också möjligt att ställa in flera användare i tjänsten, vilket gör att de kan spåras från samma vy. Detta gör det möjligt för en ansvarig person att till exempel övervaka både mor- och farföräldrar eller flera klienter i ett servicehem. Flera personer kan vara inloggade i karttjänsten samtidigt.
 • Säkerhetsområde
  Det är möjligt att definiera ett säkerhetsområde för spåraren, från vilket, vid utgång, det automatiskt skickar ett textmeddelande till ett önskat telefonnummer. Du kan själv modifiera säkerhetsområdet genom karttjänsten.
 • Nödtelefonnummer
  Du kan ställa in önskade nödnummer i tjänsten och modifiera dem när som helst genom den.
 • Mobilkompatibel
  Tjänsten passar för användning på smartphones och surfplattor, förutom vanliga skrivbords- eller bärbara datorer. Detta gör att tjänsten kan användas var som helst och när som helst.

"Jag har använt Confienta säkerhetstelefon i 5 år nu. Jag reser mycket och deltar aktivt i utomhusaktiviteter. Enheten är alltid med mig."

Marja-Leena, Oulunsalo
Sivukartta