Confienta
Ursprungshistoria

För flera år sedan föll Kalles farmor hemma och skadade sig svårt. Hon kunde inte resa sig på egen hand och hennes svaga röst nådde inte grannarna. Det dröjde över en dag innan hon saknades. Hon hittades på golvet med ett brutet höftben och törstig. Farmodern återhämtade sig från olyckan, men det påverkade djupt hennes nära och kära, inklusive Kalle.

Det bestämdes att köpa en säkerhetstelefon till farmodern, men det insågs snart att alternativen var begränsade och de erbjudna funktionerna var dåliga. Säkerhetstelefonerna var dyra, krävde ofta ytterligare enheter, och samtalskostnaderna kunde vara mycket höga. Vissa säkerhetstelefoner hade extremt dyra månadsavgifter. Inget av de tillgängliga alternativen tilltalade Kalle. Det var tydligt för släktingarna vad som skulle göra en bra säkerhetstelefon: den skulle bäras runt halsen eller handleden, fungera utan ytterligare enheter, ha samma samtalskostnader som en vanlig telefon, fungera överallt inte bara hemma, ha en lång drifttid, vara hållbar och framför allt, vara mycket enkel att använda. Kalle förstod att många andra skulle behöva en liknande säkerhetstelefon. Således föddes Confienta.

Confienta
Kundservice och Användarstöd

info@confienta.fi
010 281 3400

TJÄNSTELEVERANTÖRER: Kontakta numret nedan:

0400 291205

Confienta
Bli Återförsäljare

Är du intresserad av att lägga till Confientas produkter i ditt sortiment för vidareförsäljning? Vi erbjuder färdiga och tillförlitliga produkter, tillsammans med direkt kundsupport. Kontakta oss för att lära dig mer.

Kalle Viitasaari
kalle.viitasaari@confienta.fi
045 128 5818

"Absolut nödvändig produkt. Vi har sluppit många oro med en minnesskadad person, alltid funnen genom karttjänsten. Jag rekommenderar starkt."

Armi, Ylikiiminki
Sivukartta