Solid -turvapuhelin

Confienta Solid -turvapuhelin

Hinta: 199,00€
Markkinoiden helppokäyttöisin turvapuhelin. Hanki turvapuhelin ajoissa!
Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

Kuvaus

Turvapuhelin joka kulkee käyttäjän mukana

Turvapuhelin Confienta Solid on helppokäyttöinen hätäpainikeratkaisu ja turvapuhelin ranteeseen, joka toimii kaikkialla ilman lisälaitteita. Turvapuhelin on pieni ja kulkee mukana ranteessa kellon tapaan. Turvapuhelimen avulla apu on aina vain yhden napin painalluksen päässä, olit sitten kotona tai vaikka marjametsällä.

Soittaminen vain nappia painamalla

  • Toimii kaikkialla ilman lisälaitteita
  • Yksi painike, josta soitto tapahtuu (painikkeen alle voi tallentaa 1-5 hälytysnumeroa)
  • Puhelun kierrätys (jos esim.ensimmäiseksi tallennettu hälytysnumero ei vastaa, ranneke soittaa seuraavaan hälytysnumeroon automaattisesti)
  • Ei erillisiä laitteita tai tukiasemia
  • Kevyt ja pienikokoinen, kuin rannekello
  • Akun valmiusaika n. 4 - 6 päivää (riippuen laitteen käyttöpaikasta). Suositus lataukselle esim. kahdesti viikossa.
  • Akkuhälytys tekstiviestinä. Jos akun varaus laskee alle 20%:in, lähtee ensimmäinen hälytystekstiviesti valitun henkilön puhelimeen. Toinen hälytystekstiviesti lähtee, jos akun varaus laskee alle 10%:n.

Confienta Solid on helppokäyttöinen turvapuhelin, joka toimii vain nappia painamalla ilman lisälaitteita. Turvapuhelimeen voidaan asettaa vapaasti omaisten, läheisten ja/tai vaikkapa hätäkeskuksen puhelinnumerot. Turvapuhelin toimii kaikkialla; sisällä, ulkona ja marjametsässä.

Turvapuhelimeen voidaan aktivoida viisi numeroa soittopainikkeen alle. Soittopainiketta painettaessa turvapuhelin lähtee soittamaan ensimmäiseksi tallennettuun hälytysnumeroon. Jos ensimmäinen hälytysnumero ei vastaa, turvapuhelin lähtee soittamaan toiseksi tallennettuun numeroon automaattisesti. Turvapuhelimessa on kaiutin, jonka kautta kuulee vastapuolen puheen helposti. Sisäänrakennettu mikrofoni on herkkä ja toimii erinomaisesti pienen etäisyydenkin päästä. Turvapuhelimessa on kahdensuuntainen puheyhteys ja myös turvapuhelimeen pystyy soittamaan tarvittaessa.

Turvapuhelimen aktivointi on tehty erittäin helpoksi. Nettisivulta aktivoi.confienta.fi pääsee aktivoimaan turvapuhelimen käyttökuntoon. Tuotepakkauksen kyljessä on aktivointikoodi, jonka syöttämällä pääsee tallentamaan mm.hälytysnumerot.

Turvapuhelimen sisällä on valmiiksi asennettuna puhelinliittymä, jonka avulla välitetään puhelut. Liittymän hinta on 11,90€/kk. Kuukausimaksu sisältää 15 minuuttia puheaikaa. Ylimenevät minuutit laskutetaan kuukausimaksun päälle (6 senttiä minuutilta).

Operaattori: Elisa
 

Maksu ja toimitusehdot löydät täältä

Tekniset tiedot

Akunkesto
Akun valmiusaika n. 4 - 6 päivää (riippuen laitteen käyttöpaikasta). Suositus lataukselle esim. kahdesti viikossa.
Akun valmiusaika riippuu laitteen käyttösijainnista.
Esim kaupunkien keskustoissa akku kestää pidempään, kuin haja-asutusalueilla.

Akkuhälytys
Kun akun virrantila menee alle 20%:n, laite lähettää hälytystekstiviestin ensimmäiseksi asetettuun hälytysnumeroon. Kun akun virrantila menee alle 10%:n, laite lähettää vielä uuden hälytystekstiviestin samaan numeroon.

Turvaranneke on IP66-suojattu
Kestää mm.suihkussa käynnin.
(suositellaan riisuttavaksi uidessa ja saunoessa)

Mitat
4,5 cm x 4 cm x 1,2 cm

Paino
45 grammaa

Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

"Yllätyin todella kuinka helppokäyttöinen Confienta Turvapuhelin oli. Laite tuli meille täysin käyttövalmiina ja seuraavana päivänä tilauksesta."

Jarmo, Turku
Sivukartta