Confienta-turvapuhelin

Confienta Confienta-turvapuhelin

Hinta: 199,00€
Markkinoiden helppokäyttöisin turvapuhelin. Hanki turvapuhelin ajoissa!
Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

Kuvaus

Turvapuhelin joka kulkee käyttäjän mukana

Confienta turvapuhelin on helppokäyttöinen hätäpainikeratkaisu ja turvapuhelin ranteeseen, joka toimii kaikkialla ilman lisälaitteita. Turvapuhelin on pieni ja kulkee mukana ranteessa kellon tapaan. Turvapuhelimen avulla apu on aina vain yhden napin painalluksen päässä, olit sitten kotona tai vaikka marjametsällä. Turvapuhelimen saa tarvittaessa myös kaulanauhalla kaulaan.

Soittaminen vain nappia painamalla

  • Toimii kaikkialla ilman lisälaitteita
  • Yksi painike, josta soitto tapahtuu (painikkeen alle voi tallentaa 1-3 hälytysnumeroa)
  • Turvapuhelimella soittaminen edellyttää noin 3 sekunnin painalluksen. Turvapuhelin pitää sireenimäisen merkkiäänen, jolloin käyttäjä tietää, että hälytys on lähtenyt. Tämän jälkeen turvapuhelin alkaa soittamaan ensimmäiseksi tallennettuun numeroon.
  • Puhelun kierrätys (jos esim.ensimmäiseksi tallennettu hälytysnumero ei vastaa, ranneke soittaa seuraavaan hälytysnumeroon automaattisesti)
  • Ei erillisiä laitteita tai tukiasemia
  • Kevyt ja pienikokoinen, kuin rannekello
  • Akun valmiusaika n. 3 - 4 päivää. Suositus lataukselle esim. kahdesti viikossa.
  • Akkuhälytys tekstiviestinä. Jos akun varaus laskee alle 10%:in, lähtee hälytystekstiviesti ensimmäiseksi asennettuun hälytysnumeroon.

Confienta turvapuhelin on helppokäyttöinen, joka toimii vain nappia painamalla ilman lisälaitteita. Turvapuhelimeen voidaan asettaa vapaasti omaisten, läheisten ja/tai vaikkapa hätäkeskuksen puhelinnumerot. Turvapuhelin toimii kaikkialla; sisällä, ulkona ja marjametsässä.

Turvapuhelimeen voidaan aktivoida kolme eri numeroa soittopainikkeen alle. Soittopainiketta painettaessa turvapuhelin lähtee soittamaan ensimmäiseksi tallennettuun hälytysnumeroon. Jos ensimmäinen hälytysnumero ei vastaa, turvapuhelin lähtee soittamaan toiseksi tallennettuun numeroon automaattisesti. Turvapuhelimessa on kaiutin, jonka kautta kuulee vastapuolen puheen helposti. Sisäänrakennettu mikrofoni on herkkä ja toimii erinomaisesti pienen etäisyydenkin päästä. Turvapuhelimessa on kahdensuuntainen puheyhteys ja myös turvapuhelimeen pystyy soittamaan tarvittaessa.

Turvapuhelinta varten on olemassa oma helppokäyttöinen ja ilmainen mobiilisovellus, joka on ladattavissa mistä tahansa sovelluskaupasta. Sovelluksesta on mahdollista hallinnoida laitetta kuten esim. muokata hälytysnumeroita, paikantaa käyttäjä sekä tarkistaa akun varauksen tila. Sovelluksen voi ladata useampikin vastuuhenkilö.
Sovellus on englanninkielinen 

Turvapuhelin toimitetaan käyttövalmiina.

Turvapuhelimen sisällä on valmiiksi asennettuna puhelinliittymä, jonka avulla välitetään puhelut. Liittymän hinta on 11,90€/kk. Kuukausimaksu sisältää 15 minuuttia puheaikaa. Ylimenevät minuutit laskutetaan kuukausimaksun päälle (6 senttiä minuutilta).

Operaattori: Elisa
 

Maksu ja toimitusehdot löydät täältä

Tekniset tiedot

Akunkesto
Akun valmiusaika n. 3 - 4 päivää (riippuen laitteen käyttöpaikasta). Suositus lataukselle esim. kahdesti viikossa.
Akun lataaminen tyhjästä täyteen kestää hieman yli 2 tuntia.

Akkuhälytys
Kun akun virrantila menee alle 10%:n, laite lähettää hälytystekstiviestin ensimmäiseksi asetettuun hälytysnumeroon.

Turvaranneke on IP66-suojattu
Suositellaan riisuttavaksi suihkuun mentäessä.
Laite on roiskesuojattu.

Mitat
4,5 cm x 4 cm x 1,2 cm

Paino
45 grammaa

 

 

Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

"Yllätyin todella kuinka helppokäyttöinen Confienta Turvapuhelin oli. Laite tuli meille täysin käyttövalmiina ja seuraavana päivänä tilauksesta."

Jarmo, Turku
Sivukartta