Vesratio
Vesratio Koti

Helpoin tapa seurata, kuinka kotona asuvat ikäihmiset pärjäävät - ja milloin apua tarvitaan.

Tarjous: Nyt saat Vesratio Koti -palvelun ilman kuukausimaksua vuoden 2020 loppuun saakka. Säästät lähes 50€! Maksuton toimitus Suomessa.

Hinta:

199,00€

Kuvaus

Ymmärrystä ikäihmisten tilanteeseen

Vesratio Koti auttaa ikäihmisiä asumaan kotona pidempää ja kertoo läheisille, miten arki sujuu.

  • Tiedät, miten läheisen ikäihmisen elämä sujuu, vaikka vierailulle ei pääsisi pitkän matkan tai muun esteen vuoksi.
  • Huomaat myös hitaasti tapahtuvat huomaamattomat muutokset käyttäytymisessä.
  • Tiedät, liikkuuko ikäihminen kotonaan ja tapahtuuko se oikeaan aikaan.
  • Tiedät, nukkuuko ikäihminen oikeaan aikaan.
  • Saat tiedon, jos lämpötila laskee yllättäen, ehkä ikkuna tai ovi on unohtunut auki?
  • Saat varoituksen, jos sisäilma on liian kuivaa ja vaarana on hengitysteiden, limakalvojen ja ihon ärsytysoireet.
  • Saat varoituksen, jos sisäilma on liian kosteaa ja vaarana on home- ja kosteusvauriot.

Huomaamatonta seurantaa yksityisyydensuojaa kunnioittaen

Vesratio Koti on huomaamattomaan mittauslaitteeseen perustuva palvelu, jonka avulla läheiset voivat seurata yksin asuvien ikäihmisten, muistisairaiden ja liikuntarajoitteisten selviytymistä kotona. Laite seuraa tilannetta kotona ja esittää yhteenvedon tilanteessa läheiselle tämän tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Helppokäyttöisempää ei ole

Mittauslaitteen käyttöönotto ei vaadi mitään toimenpiteitä. Laite vain nostetaan hyllylle tai kiinnitetään seinään tai kattoon ja mittaaminen alkaa välittömästi. Useimpiin asuntoihin riittää vain yksi mittauslaite.

Läheinen voi myös helposti asettaa Vesratio Koti -palveluun hälytysrajat eri tilanteille. Esimerkiksi ikäihmisen liikkuminen tai huoneiston kylmyys voi laukaista hälytyksen. Hälytys lähetetään halutuille vastaanottajille tekstiviestinä tai sähköpostina.

Elämän rytmi

Vesratio Care Home auttaa läheisiä ymmärtämään miten ikäihmisten elämä sujuu. Jokaisen on helppoa havainnoida nopeasti tapahtuvat muutokset, mutta hitaat muutokset jäävät ihmiseltä huomaamatta. Niihin vain totutaan. 

Palvelu seuraa ikäihmisen aktiivisuutta ja kertoo milloin hän on liikkunut ja milloin hänellä on ollut valot päällä asunnossa. Toistuvat yölliset liikkumiset tai päivän toimien aloittaminen jo aamuyöllä kertovat että arki ei ehkä enää ole hallinnassa.

Kuukausimaksu

Vesratio Care Home -palvelun kuukausimaksu on 6,50 €/kk. Hinta sisältää kaiken; mittaukset, Internet-yhteyden, tekoälyanalyysin, verkkopohjaisen seurantapalvelun sekä hälytykset. Sähköpostihälytyksiä hintaan kuuluu rajoittamaton määrä. Tekstiviestihälytyksiä hintaan kuuluu 10kpl kuukaudessa. Ylimenevistä tekstiviestihälytyksistä peritään lisämaksu: 1,00€/10kpl.

Tarjous: Nyt saat Vesratio Care Home -palvelun ilman kuukausimaksua vuoden 2020 loppuun saakka. 

 

Tekniset tiedot

Paristonkesto
Mittauslaite toimii paristolla, jonka kesto on 3-5 vuotta. Laite toimitetaan käyttövalmiina paristo valmiiksi paikoillaan. 

Pariston hälytys
Laite ilmoittaa hallintanäkymässä hyvissä ajoin etukäteen milloin pariston vaihto on tarpeellinen. 

Asentaminen
Laitteen voi asentaa kaksipuolisella teipillä esimerkiksi kattoon tai seinään. Laitetta voi käyttää myös asettamalla sen vain sopivaan paikkaan esimerkiksi hyllylle.

Internet ja pilvipalvelut
Mittauslaite on yhteydessä Vesration Internet-pohjaiseen tekoälypalveluun laitteen sisäänrakennetun turvallisen LoRaWAN-yhteyden avulla. Laite ei tarvitse muuta internet-yhteyttä. 

Mitat
Palohälyttimen näköisen ja kokoisen laitteen mitat ovat: 8,5 x 8,5 x 2,5 senttiä. Laitteen paino on noin 110 grammaa.

 

Vesratio Koti on Confientan kumppaniyrityksen Vesratio Oy:n palvelu. Vesratio on kotona ja hoitokodeissa tapahtuvan hoitotoiminnan tietotarpeiden ymmärtäjä. Vesratio tarjoaa palveluitaan sosiaali- ja terveyspiireille, yksityisille hoitoalan yrityksille sekä koteihin.

Lisätietoja: https://www.vesratio.com/vesratio-koti/

Voit tilata myös puhelimitse: 045 261 6930

"Olen käyttänyt Confienta turvapuhelinta jo 5 vuotta. Matkustelen paljon ja harrastan aktiivisesti ulkoilua. Laite on minulla aina mukana."

Marja-Leena, Oulunsalo
Sivukartta