Turvapuhelin

Confienta Turvapuhelin

Hinta: 199,00€
Markkinoiden helppokäyttöisin turvapuhelin. Hanki turvapuhelin ajoissa!

Valitse väri

Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

Kuvaus

Turvapuhelin joka kulkee käyttäjän mukana

Turvapuhelin Piccolo on helppokäyttöinen hätäpainikeratkaisu ja turvapuhelin ranteeseen, joka toimii kaikkialla ilman lisälaitteita. Turvapuhelin on pieni ja kulkee mukana vaikka kaulanauhalla tai ranteessa kellon tapaan. Turvapuhelimen avulla apu on aina vain yhden napin painalluksen päässä, olit sitten kotona tai marjametsässä. Hanki turvapuhelin ajoissa!

  • Soittaminen vain nappia painamalla
  • Toimii kaikkialla ilman lisälaitteita
  • Kolme pikapainiketta, joista soitto tapahtuu (esim. hätänumero, omainen, hoitohenkilökunta)
  • Ei erillisiä laitteita tai tukiasemia
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Pitkä toiminta-aika, jopa 100 tuntia!
  • Optiona: Tarkka paikannus kaikilla mobiililaitteilla missä tahansa

Helppokäyttöinen turvapuhelin

Confienta Piccolo Senior on helppokäyttöinen turvapuhelin, joka toimii vain nappia painamalla ilman lisälaitteita. Mukana on myös hätäpainike joka paitsi soittaa niin lähettää myös tekstiviestin. Turvapuhelimeen voidaan asettaa vapaasti omaisen, läheisen tai vaikkapa hätäkeskuksen puhelinnumerot. Turvapuhelin toimii kaikkialla; sisällä, ulkona ja marjametsässä.

Kahdensuuntainen puhelinyhteys

Turvapuhelimeen voidaan aktivoida kolme numeroa eri painikkeiden alle, joita painettaessa paikannin soittaa painikkeiden alle ohjelmoituihin numeroihin. Turvapuhelimessa on kaiutin, jonka kautta kuulee vastapuolen puheen helposti. Sisäänrakennettu mikrofoni on herkkä ja toimii erinomaisesti pienen etäisyydenkin päästä.

SOS-Painike

Paikantimessa on SOS-painike, jota painettaessa turvapuhelin lähettää hälytyksen tekstiviestitse haluttuun numeroon, kuten esimerkiksi omaiselle. Tämän jälkeen paikannin soittaa heti perään kyseiseen numeroon. Jos ensimmäinen hälytysnumero ei vastaa, turvapuhelin lähtee soittamaan automaattisesti seuraavaan hälytysnumeroon.

Paikannus optiona

Turvapuhelimessa on optiona myös paikannuspalvelu, jonka avulla turvapuhelin voidaan paikantaa mistä tahansa. Turvapuhelimelle voidaan asettaa myös turva-alue, jolta poistuminen lähettää hälytyksen valitulle henkilölle.

Puhelinliittymä

Laitteen mukana toimitetaan liittymä, jonka avulla välitetään puhelut. Liittymän hinta on 9,90€/kk. Liittymän tahallinen väärinkäyttö johtaa palvelun katkaisemiseen välittömästi ilman ostohinnan palautusta. Turvapuhelimen käytöstä ei tule muita kustannuksia.

Lisätietoja saat soittamalla meille numeroon 010 281 3400.

Tekniset tiedot

Akunkesto turvapuhelinkäytössä jopa 100 tuntia. Mikäli käytössä on myös paikannuspalvelu on akunkesto 20-100 tuntia, riippuen paikannusvälistä.

Akun hälytys Kun akkua on jäljellä 10 prosenttia, laite lähettää tekstiviestin ensimmäiseen hälytysnumeroon.

Roisketiivis Laite on roiskevesitiivis.

Mitat 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm, eli noin tulitikkurasian kokoinen

Paino 27 grammaa, eli noin puolet kananmunasta

Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

"Olen käyttänyt Confienta turvapuhelinta jo 5 vuotta. Matkustelen paljon ja harrastan aktiivisesti ulkoilua. Laite on minulla aina mukana."

Marja-Leena, Oulunsalo
Sivukartta