Omaisen paikannusranneke – Patron Pro

Confienta Omaisen paikannusranneke – Patron Pro

Hinta: 199,00€
Paikannusrannekkeen hinta sisältää yhden kuukauden tutustumisjakson karttapalveluun. Tutustumisjakson jälkeen palvelun hinta on 79 euroa / 3kk (26,33€/kk). Hinta sisältää paikannusrannekkeen, puhelinliittymän sekä karttapalvelun käytön.
Tuote tilapäisesti loppu
Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

Kuvaus

Omaisen paikannusranneke

Patron Pro on elämää merkittävästi helpottava laite. Paikannusranneke on tarkoitettu henkilölle, jonka toimintakyky on merkittävästi rajoittunut ja jonka toimintaa pitää voida seurata (esim. muistisairaat). Toimii täysin ilman lisälaitteita! Hanki paikannusranneke ajoissa!

  • Toimii täysin ilman lisälaitteita ja tukiasemia
  • Paikannus kaikilla mobiililaitteilla muutaman metrin tarkkuudella
  • Rajatulta alueelta poistumisesta tekstiviestihälytys omaiselle
  • Yli vuorokauden toiminta-aika
  • Näyttää tyylikkäältä kellolta
  • Toimii turvapuhelimena (vastaanottaa ja soittaa puheluita)
  • Varoittaa akun käydessä vähiin tekstiviestillä omaiselle

Omaisen paikannusranneke

Patron Pro on kevyt ja tyylikäs GPS-paikannin, joka istuu niin miehen kuin naisenkin käteen. Paikannusranneke sopii henkilöille, joiden toimintakyky on rajoittunutta ja jotka vaativat paikannustarvetta (esimerkiksi muistisairaat). Vaihtoehtoisesti jos paikannusta ei tarvita, paikannuksen voi kytkeä kokonaan pois päältä, jolloin Pro ajaa helppokäyttöisen turvapuhelimen asian.

Pro sopii myös hoitohenkilökunnan käyttöön, sillä he voivat kohdata uhkaavia tilanteita työssään. Soittopainikkeiden avulla avun kutsuminen on helppoa hätätilanteessa.

Toimii täysin itsenäisesti ilman lisälaitteita ja tukiasemia!

Reaaliaikainen paikannus

Paikannin päivittää käyttäjänsä sijaintietoa Confientan karttapalveluun paikannuksen ollessa päällä. Laitteeseen pystyy palvelusta itse määrittämään aikavälin, kuinka usein käyttäjää paikannetaan (esim. kaksi, viisi tai 15 minuuttia). Tunnukset karttapalveluun saa tuotteen aktivoinnin yhteydessä. Karttapalvelu on täysin Suomessa toteutettu.

Soittopainike

Tuotteessa on soittopainike, jota painettaessa kellon näyttötaululle avautuu puhelinluettelo. Painamalla soittopainiketta uudelleen, ranneke lähtee soittamaan luetteloon ensimmäiseksi ennaltamääriteltyyn numeroon, kuten esimerkiksi omaiselle tai hoitohenkilökunnalle. Rannekkeeseen voidaan tallentaa ennalta viisi puhelinnumeroa. Puheyhteys on kaksi suuntainen ja rannekkeeseen voi myös soittaa.

Rajatun alueen määritys (turva-alue)

Paikantimeen saadaan asetettua tietty rajattu alue, jolta poistuttaessa paikannin lähettää tekstiviestihälytyksen haluttuun numeroon. Esimerkkeinä hoitokodin piha-alue tai oman asunnon ympäristö. Omainen, hoitaja tai muu vastuuhenkilö määrittelee metrimäärän, joka rajaa halutun alueen.

Hinnoittelu

Confienta Patron Pro:n hankintahinta sisältää kuukauden käyttöoikeuden karttapalveluun. Kuukauden kokeilujakson jälkeen palvelu laskutetaan 3 kuukauden välein hintaan 79 euroa / 3kk. HInta sisältää laitteen puhelinliittymän ja paikannuspalvelun käytön. Voit katkaista palvelun milloin tahansa, jolloin palvelu lakkaa maksetun palvelujakson päätyttyä. Palvelun voi katkaista soittamalla palvelunumeromme  010 281 3400 tai sähköpostilla osoitteeseen info@confienta.fi.

Liittymä

Laitteen mukana toimitetaan liittymä, jonka avulla välitetään paikannustiedot ja puhelut. Liittymän tahallinen väärinkäyttö johtaa palvelun katkaisemiseen välittömästi ilman ostohinnan palautusta. Liittymän voi myös itse halutessaan hankkia haluamaltaan operaattorilta.

Lisätietoja saat soittamalla meille numeroon 010 281 3400.

Tekniset tiedot

Akunkesto Paikannusaikavälin mukaan (24h-30h)
Paikannusaikavälin voi määrittää itse.

Suomessa kehitetty karttapalvelu

Akun vähäisyyden varoitus tekstiviestillä (esim. omaiselle)

Roiskevesitiivis

Mitat 4 cm x 3,5 cm x 1,5 cm, eli pienempi kuin tulitikkurasia

Paino 30g, eli puolikkaan kananmunan verran

Takuu Laitteella on 12kk takuu

Voit tilata myös puhelimitse: 010 281 3400

"Yllätyin todella kuinka helppokäyttöinen Confienta Turvapuhelin oli. Laite tuli meille täysin käyttövalmiina ja seuraavana päivänä tilauksesta."

Jarmo, Turku
Sivukartta